Avonturenpark Hellendoorn zorgt elk jaar voor de beleving van een avontuurlijke dag uit van duizenden gasten. Het familiepretpark biedt sensationele shows en ruim 30 spectaculaire topattracties als Balagos, de Sungai Kalimantan en de Wild Waterval.

De echte avonturiers

Het Avonturenpark beschikt over een gedreven team medewerkers. Met een flinke dosis gastvrijheid en enthousiasme creëren onze avonturiers de ultieme gastbeleving. Ze staan iedere dag met een glimlach klaar om u een onvergetelijke dag uit te bezorgen en met de ‘Zeven Gouden Regels’ zorgen ze ervoor dat het Avonturenpark garant staat voor een onbezorgde dag uit. Kortom: plezier voor elke gast!

Horeca & souvenirs

Waar u ook kijkt, in het Avonturenpark vindt u overal terrassen, winkels en horeca. Op bijzondere plekjes, soms verscholen bij de attracties, anderen niet te missen op grote pleinen bij De Berghoeve, langs de Sungai en de entree of in het Slidepark. 

Met de Avonturenpark App kunt u tijdens uw bezoek eenvoudig via mobiel een bestelling plaatsen.

Metamorfose

Kom maar langs… als je durft! Het Avonturenpark heeft in de afgelopen jaren veel vernieuwingen ondergaan. Zo onderging de familie-attractie Jungle Monster (1979) een metamorfose, werd Dreumesland uitgebreid met Bella’s Swingpaleis en zijn de Oldtimers (1977) opgeknapt. In 2021 heropende de Tornado-achtbaan als Balagos- Flying Flame.

Historie

Wist je dat Avonturenpark in 1936 begon als een theehuis, dat de Tornado in 1990 zijn intrede deed in het attractiepark en dat deze in 2021 als Balagos werd heropend? Lees meer over alles wat je wilt weten over de historie van het Avonturenpark.

Spinning Coaster 

In 2024 opent Hellendoorn een nieuwe Spinning Coaster met draaiende karretjes en een parcours vol haarspeldbochten.

Deze nieuwe achtbaan is de grote finale van het spannende drieluikverhaal en vormt samen met Het DrakenNest en Balagos een unieke belevenis.

Met de komst van deze nieuwe achtbaan biedt het familiepretpark vier achtbanen aan!

×

WhatsApp Chat

×